Tip#3

Saussisoneer je promotie.

Hoe kunnen we jou helpen?

Je wil vooruitgang in je marketing?

Neem contact op en we werken een vrijblijvend voorstel op maat voor je uit.

Mis geen enkele inspirerende tool voor je klantgericht ondernemersschap.

✔ 4 keer per jaar
✔ 100% toepasbaar

Vul je mailadres in:

* dit hebben we nodig

Een bepaalde marketing-communicatie heb je echt super goed doorgedacht. Je gooit er een stevig budget tegenaan. En dan wacht je en hoop je.   

Het kan zijn, dat je overspoeld wordt door potentiële klanten. Weet dat dit voordeel ook een nadeel kan hebben. Een schoolvoorbeeld hiervan moet ooit de opstart van Euro Disney geweest zijn. Parijs en omstreken hadden bij de opening van het park een kortingsbon gekregen met een beperkte geldigheid. Het laatste weekend dat die bon geldig was, was ook het eerste weekend met goed weer dat jaar. Resultaat: iedereen nam de bon van haar/zijn frigo en trok naar Euro Disney. De wachttijd per attractie bedroeg minimaal 3 uur. Stel dat ze hun bonnen in schijfjes hadden verspreid, hadden ze de nieuwe klanten goed kunnen ontvangen.
Je bulk aan geld kan ook wegvloeien zonder dat het extra of de juiste klanten oplevert. Het is des mensen om te denken dat je na een campagne van 1 miljoen euro zonder succes, er 2 miljoen euro tegenaan moet gooien. Dan zullen ze het wel kopen. Nope! Echt niet. Als het niet werkt, moet je iets anders bedenken en meer geld is geen optie. Als er geen klanten komen, dan moet je iets anders doen en dat beperkter doen en zeker testen. Ik weet het, ik ben er geweest en heb de t-shirt ook met mijn fietsfirma en fietslease.  
Kom je ideeën tekort, ik help je er graag bij.  


Een vraag?Voor Strategie en Marketing

Voor Leadership en Communicatie

Nieuwsbrief


Ja, ik ontvang graag de GRATIS tips & tools
(max. 4/jaar)
* dit hebben we nodig